Ontmoet het Team

Jesse Turpijn - van Tuijl

Claire Korpel

Bertie Schuh

Zoë Faber

Annemieke van Dort

Mo Massaro

Tamara van Arendonk

Bart Hoogendijk

Anne Marie Aarts

Frauke vd Bogaart

Marc Oomen

Eleonora van Tuyll

Alexandrina Bronkhorst

Bart Roovers

Rogier Turpijn

Alleen met een team van enthousiaste, passievolle mensen is het mogelijk om zo’n vernieuwend concept met zoveel plezier in de vorm te brengen. Er zijn steeds meer betrokkenen enthousiast met hun eigen trilling en zij verbinden zich op hun unieke manier met de Bliss Vibration Kids Academy. We zijn in volle actie en aan het co-creëren met het huidige team hierboven.

Ook dankbaar zijn we voor de begeleiders en teamleden die in de loop van de tijd betrokken zijn geweest of dit op kortere termijn gaan zijn en speciaal dankwoord ook voor Natalie Fenterer, die al jaren als extern vertrouwenspersoon bereikbaar is. 

Het bestuur bestaat uit: 

Jesse Turpijn-van Tuijl (voorzitter), Bertie Schuh, Claire Korpel, Rogier Turpijn en Zoë Faber (algemene bestuursleden).

De Kids Academy zoekt continu naar (vrijwillige) begeleiders, ook vakbevoegde leerkrachten. Ieder met een wens tot leven vanuit overvloed en aantrekkingskracht is zeer welkom; leerkrachten met pensioen, gepassioneerde begeleiders en ook pas afgestudeerden. Regelmatig een vaste (deel van de) dag of op projectbasis, bij de Kids Academy ben je betrokken bij vernieuwend onderwijs en doe je ervaring op met het begeleiden van kinderen in hun expansie van wijsheid en liefde. Binnen de Kids Academy worden begeleiders op kwalitatief hoog niveau begeleid in intervisie en supervisie. Niet alleen voordeel voor het kind dus, maar ook voor jou! 

Aanmelden als vrijwilliger

© Copyright Bliss Vibration Kids Academy

Privacybeleid

Contact

Adres thuisbasis

Twaalfmorgenstraat 49

Den Bosch