Academy

Kids Academy Atom Break.png

Binnen het platform hebben we ook een Academy opgericht, voor wakkere liefhebbende ouders en begeleiders.

Vooral bij kinderen van nu is het belangrijk diep vertrouwen te hebben dat alles al aanwezig is in hen. Het gaat over de generatie na de nieuwetijdskinderen. Deze “Bliss kinderen” maken met hun hoge vibratie de weg van liefdesenergie vrij voor ons. Hiermee maken ze meer mensen blij, zodat die meer accepteren wat er in het leven naar hen toe komt; met andere woorden: Bliss!

Hoe begeleid jij je/een kind hierbij?

 

De Bliss Vibration Academy is een plek waar je geïnspireerd wordt om meer Flow in je leven te krijgen. 

 

Ontspannen in wat het leven je brengt en vanuit lichtheid je verhouden tot de uitdagingen die je tegenkomt. Vanuit deze gedeelde passie ondersteunen we kinderen en ouders op hun pad naar helemaal oké zijn met zichzelf.

 

Het bewandelen van je eigen weg, op jouw eigen unieke manier met jouw unieke trilling. Wanneer er op deze manier passie en vreugde aanwezig zijn en je ervaart ook beweging naar buiten, naar een ander, dan spreek je van flow. Door dit voor te leven aan (je) kinderen is het voor hen nog makkelijker dit ook te doen. 

Als het jou niet altijd lukt om in een flow te zijn, is dat geen enkel probleem. Begrens jouw beperking in dat moment naar je kind en blijf tegelijkertijd zacht naar jezelf. Dit biedt de bedding voor je kind om steeds makkelijker zijn Bliss te ervaren en bij zijn eigen Flow te blijven.

Op de Facebook pagina Bliss Vibration vind je (kosteloos) inspiratie voor

meer Flow in je leven.

Er zijn regelmatig gratis masterclasses en andere activiteiten.

 

Volg de Bliss Vibration Facebook pagina en blijf op de hoogte van de mogelijkheden.

Vanaf de lancering van het boek ‘In 10 stappen een vrij en gelukkig kind’ op 15 mei 2021 vind je hier nog meer mogelijkheden vanuit het Bliss Vibration platform ** 

 

 

 

Meld je aan via bovenstaande knop om lid te worden van onze Academy en krijg toegang tot diverse oefeningen en praktische tips. 

 

** Van alles wat je aanschaft bij de Academy wordt een deel gebruikt om de Bliss Vibration Kids Academy te steunen verder vorm te krijgen.