top of page
3D-Cover 10 stappen Jesse en Zoë V1.png

Ons boek 

Kids Academy Atom Break.png

Al jaren lag er de hartenwens om onze visie nog meer naar buiten te brengen via een boek. Onze visie (èn nog veel meer) is gebundeld in het boek "In 10 stappen een vrij en gelukkig kind". Concreet en diepgaand tegelijkertijd. kort en bondig zodat je in korte tijd alle informatie in je op kunt nemen en je laten inspireren.

Wil je ons boek bestellen? Klik hier voor de directe link

* Van alle verkochten exemplaren wordt een deel gebruikt om het platform Bliss Vibration te steunen en verder vorm te krijgen.

In 10 stappen een vrij en gelukkig kind

Kids Academy Atom Break.png

Kies jij als bewuste ouder om het geluk van je kind op de eerste plaats te hebben? Heb jij het verlangen om je kind te begeleiden vanuit vertrouwen, ook in moeilijke situaties? Ervaar je ondanks deze wens dat je soms moeilijk in contact blijft vanuit flow? Lees dan dit boek. 

 

Jesse en Zoë herinneren jou als ouder aan de wijsheid van je eigen kind. Vooral bij kinderen van nu is het belangrijk diep vertrouwen te hebben dat alles al aanwezig is in hen. In dit boek hebben Jesse en Zoë het over de generatie ná de nieuwetijdskinderen. Deze “Bliss kinderen” maken met hun hoge vibratie de weg van liefdesenergie vrij voor ons. Zodat meer mensen blij en accepterend zijn met wat er in het leven naar hen toe komt; met andere woorden: Bliss! Hoe begeleid jij je kind hierbij?


Met Jesse en Zoë reis je met het unieke ‘levensbloem-concept’ via levenswijsheden, spiritualiteit en bewustwording naar het versterken van jouw basisvertrouwen.  

De vele praktische tools in dit boek ondersteunen je om via de bron van tekort trillingen naar overvloed te gaan. Door dit met hartsverbinding in de praktijk te brengen, ontstaat er als vanzelf (nog meer) flow in jullie leven. 

* Wil je het inkijk-exemplaar ontvangen via de mail?
Mail ons naar vrijengelukkig@blissvibration.com

bottom of page