Ervaringsrijk platform voor flow en bliss

Als je “Happy kids” en “Happy People” vraagt over wat zij doen en hoe ze dat doen, dan krijg je een antwoord als; “Ik weet het niet, het gaat vanzelf, moeiteloos. Ik was in een flow”.

De “Flowstaat” en het gevoel van “bliss” daaraan gekoppeld is een optimale menselijke staat, er is een “op mogen gaan” in het proces en in de reis die het leven is.

Hieronder lees je het reisverhaal voor een Kids Academy kind:

Je bent als ‘Bliss kid” op reis (het leven) waarin je naar verschillende bestemmingen op aarde gaat. De start en eindbestemming van deze reis is een land waar geluk, vrijheid en vertrouwen hele normale onderdelen zijn van je omgeving. Aangezien je tijdens de reis vooral naar die mooie aspecten van de omgeving bent verwezen, is dat hetgeen waar je als vanzelf naar gaat kijken. Je mag, maar hoeft niet, bezig te zijn met de minder leuke dingen van de vakantie, behalve als je dat graag wilt ervaren en als het je helpt om je eindbestemming makkelijker te halen. In dit land is een scala aan fantastische flora en fauna zoals LICHT, MOEITELOOS, OVERVLOED, VERBINDING, LIEFDE, CREATIEKRACHT, VERTROUWEN, VRIJHEID EN EIGEN WIJSHEID.

Fijn om op de reis telkens weer verschillende richtingaanwijzers te hebben en meerdere gidsen zodat je overvloed aan keuze hebt in hoe je de reis telkens weer vervolgt (begeleiders en sleutels). Aangezien je gebruik maakt van een overkoepelende reisorganisatie (het Nederlandse schoolsysteem) is er wel een bepaald kader van wat onderdeel is van je eindbestemming.

De reisorganisatie vraagt namelijk van je om een reisverslag te maken samen met je gids.

Een verslag van welke landen je wanneer hebt bezocht (via het land “biologie”, “geschiedenis”, “rekenen”, “taal”, enz); dat is leuk!

Daarnaast willen ze ook terugzien welke souvenirs je hebt meegenomen.

Die reisorganisatie zou graag van tevoren souvenirs willen bestellen waarnaar je op zoek zou moeten gaan tijdens je reis. soms zijn er ook medereizigers (je ouders of andere volwassenen) die toch eigenlijk, vaak ook zonder dat ze het weten, willen dat je op hun manier naar de eindbestemming reist. Ook dat kan je reis intenser en interessanter maken.

Jij bent gaan reizen met reisbureau Bliss, waar jij mee bent gaan reizen vanwege de keuzemogelijkheden en verbondenheid die je daarbij kunt ervaren (de Kids Academy).

Reisbureau Bliss helpt je om je eigen favoriete souvenirs te vinden en die dan in je reisverslag te verwerken, op zo’n manier dat je tot je eindbestemming zelf kunt blijven kiezen hoe je wilt reizen.

Dat doet Bliss door mee op te schrijven wat je voor jezelf allemaal aan souvenirs hebt gekocht en gevonden. Ook al reis je samen (de andere Kids Academy kinderen, begeleiders, passanten….), jullie vinden allemaal andere souvenirs en ze zijn allemaal even mooi. Maar om te laten zien hoe uniek je bent en dus voorkeur hebt voor specifieke souvenirs en dat je je eigen manier hebt van herinneringen bewaren en foto’s of video’s maken, vullen we je reisverslag graag aan. Zodat je na afloop van je reis terug kunt kijken naar die dingen die voor jou heel gewoon waren, maar die ook maken dat jij uniek jij bent. Je ervaart meer verbinding met deze mooie aarde door alle plekken waar je bent geweest en misschien wel op weg naar een volgende planeet om je reis verder te gaan maken en daar alle mooie herinneringen in te kunnen meenemen.

Onze visie op het leven

We leven in de overgang van het industriële, informatietijdperk naar het transformatietijdperk. Oude of vaste collectieve overtuigingen en het in oorzaak - gevolg denken (lineair), voldoen niet meer om de grote uitdagingen aan te gaan waarvoor we staan.

In het transformatietijdperk gaat het om sprongsgewijs evolueren. Het gaat om nieuwe paradigma’s die ontstaan vanuit een andere manier van denken met verbinding, verbeelding en emotionele intelligentie. Het gaat om creatieve samenwerking in een wereld vol mogelijkheden; het gaat om co-creëren.

 

Hierbij passend is een platform voor zelfeducatie en gezamenlijke transformatie waarin nieuwe dingen ontstaan door anders te gaan denken en leven. Binnen dit nieuwe tijdperk willen wij als platform meer ruimte bieden aan onze hart kwaliteiten en het voelen ten aanzien van het denken, dat in het oude tijdperk veel aandacht heeft gekregen. Door ons hart een grotere rol te geven, verwerken we informatie meer moeiteloos en zijn we meer in verbinding met onszelf, anderen en de natuur.

 

De Bliss Vibration Kids Academy biedt een voedende, inspirerende plek aan met het volste vertrouwen in de kinderen van nu en de toekomst. Zodat zij zichzelf kunnen ervaren vanuit hun werkelijke Zijn. Dat zij hun unieke uitingsvorm kunnen laten zien en neerzetten op aarde vanuit een onvoorwaardelijk gevoel er te mogen zijn.

Dat zij zich van daaruit kunnen uitdrukken in de wereld en daarmee een duurzame relatie hebben met zichzelf, de ander en de aarde. Dat zij op hun eigen unieke wijze het leven ontdekken, kunnen opgroeien en expanderen.

 

Naar mate er meer kinderen, ouders en begeleiders zich verbinden aan de Bliss Vibration Kids Academy en invulling geven aan onze kernwaarden, ontstaat er meer flow en bliss in relatie met de nieuwe aarde en een versnelling in de ontwikkeling van elke betrokkene, waarbij we ons zelf en een ander kunnen dienen vanuit liefde.

 

Op reis: van veranderen naar transformeren!

© Copyright Bliss Vibration Kids Academy

Privacybeleid

Contact

Adres thuisbasis

Twaalfmorgenstraat 49

Den Bosch