Klein in aantal, groot in effect

 

 

Wat is mooier voor kinderen dan te leren hoe hun weg te vinden door het leven met hun innerlijke kompas, in plaats van met wat hen wordt verteld. Dat zij ervaringen aangeboden krijgen om zich te blijven herinneren hoe groot hun eigen wijsheid en liefde is, zodat die liefde en wijsheid nog verder kan expanderen. Dat zij zich fijn mogen voelen en ervaringen kunnen opdoen, los van een (onbewust) gewenste uitkomst van een ander. Dat zij de keuzevrijheid blijven behouden in wat zij denken en voelen; dat er geen fouten zijn maar ervaringen om van daaruit weer te groeien. Dat zij hun enthousiasme mogen blijven volgen en daarbij gestimuleerd worden om moeiteloos te kunnen creëren en manifesteren. Dat zij hun informatie kunnen delen en dat zij samen kunnen innoveren.

Binnen de Bliss Vibration Kids Academy is het essentieel dat kinderen ervaring opdoen in het kunnen aantrekken van een leven vol van moeiteloosheid, plezier, passie en bliss. Dat zij gelijktijdig daaraan hun eigen essentie en eigen thema’s volledig kunnen accepteren. 

Zij mogen helemaal oké zijn met hun eigen unieke trilling, hun eigen manier van zijn; zij mogen vertrouwen op overvloed, vertrouwen in wat altijd aanwezig is:

EENHEID, LICHT, LIEFDE, OVERVLOED, CREATIEKRACHT, VRIJHEID, VERTROUWEN en WIJSHEID

 

 

Deze waarden zijn voor ons de kernwaarden; ze verbinden ons met het hart; ze zijn vooral gevend en in relatie inspirerend en voedend.

 

Onze kernwaarden zijn voor ons de basis ingrediënten van een overheerlijke biologische tomatengroentesoep die we graag elke dag eten. Als we een aantal van deze ingrediënten weg zouden laten, kan het bijvoorbeeld ook een lekkere tomatensoep zijn, echter wij gaan alleen voor die overheerlijk biologische tomatengroentesoep. We trekken graag mensen aan die van precies dezelfde ingrediënten kunnen genieten.

 

Waarden en kwaliteiten (ingrediënten) die daarnaast ook veel aandacht hebben binnen het platform: moeiteloosheid, openheid, plezier, basisveiligheid, vrije keuze, verantwoordelijkheid, autonomie, authenticiteit, zelfacceptatie, zelfliefde, passie, spelen, creatief, natuur, innerlijke kracht, intrinsieke motivatie, zelfreflectie, begrenzing, samenwerking en inspiratie.

Deze waarden, belangen en kwaliteiten vergroten en openen de mogelijkheid dat we de kernwaarden, die gegeven zijn, ervaren en waarnemen. Daarnaast vloeien zij ook als vanzelf uit de kernwaarden.

De kinderen krijgen elke dag, elk moment, de kans om aanwezig te zijn vanuit deze waarden. Ze worden erin gezien, maar ook gestimuleerd. Hierdoor wordt het gemakkelijker om aanwezig te zijn vanuit onze kernwaarden.

We hebben een diepe intentie om met de Kids Academy een platform te zijn waar alle betrokkenen de kernwaarden kunnen ervaren en expliciet kunnen leven en leren in relatie met zichzelf en anderen.

Om dat te ondersteunen onderschrijven wij een aantal basiswijsheden. Deze wijsheden maken transparant wat de essentie van onszelf en het bestaan is.

Alles is met alles verbonden en alles is energie. Alles is één.

Energie drukt zich uit in verschillende energieniveaus.

Hogere en lagere vibraties zijn alleen vibraties, zonder waarde oordeel.

Energie die je uitzendt trekt gelijke energie aan.

We komen op aarde met een unieke intentie.

Kinderen ontwikkelen in een natuurlijke expansie door ervaringen.

© Copyright Bliss Vibration Kids Academy

Privacybeleid

Contact

Adres thuisbasis

Twaalfmorgenstraat 49

Den Bosch